Proef en plezier in Woerden

Wijn – proeverijen – advies

C Marina Kemp - shoot 036LR

Ik ben Marcel Oostendorp

Ik ben gediplomeerd wijnspecialist met jarenlange ervaring in de wijnbranche. In onze omgeving hebben wij gemerkt dat er steeds meer vraag is naar laagdrempelige informatie en proefavonden over wijnen. Daarom heb ik de stap naar Proef & Plezier gemaakt, waarbij mijn vrouw Judith mijn (administratieve) steun op de achtergrond is. Onze liefde voor wijnen willen wij graag met je delen. Met veel enthousiasme en plezier bieden wij leerzame & laagdrempelige wijnproeverijen waarbij gezelligheid voorop staat. Kom ook een keer proeven of je laat verrassen door ons advies en uitgebreide wijnassortiment!

Wijn en Woerden

Woerden is de kaasstad bij uitstek, en wat past nu beter bij kaas? Dat is natuurlijk wijn!

Iedere kaas verdiend zijn eigen wijn. Bij oude kaas adviseren wij stevige rode wijn. Bij jonge kaas ook rode wijn maar dat kan minder zwaar zoals een Merlot. Deze Hollandse kazen met hun zouten en eiwitten zijn een goede match met wijn. Koop jij je wijn bij ons wij bezorgen graag in Woerden.

Woerden ligt vaak op onze route. Woerden de stad van het Groene Hart.

Wil jij een wijnproeverij bij wonen wij komen graag naar je toe en verzorgen deze proeverij met veel passie en enthousiasme.

Onze toppers!