Wijnworkshops

Workshop proeven

Leuke laagdrempelige workshop om meer over wijn te weten te komen. Of je nu wel eens een glas wijn drinkt of nog nooit hebt gedronken, na deze avond is wijnproeven voor jou een feestje. Gezellig met elkaar leren over wijn en daarbij krijg je 6 smakelijke wijnen te proeven. Het leuke is, bij Proef & Plezier proef je de wijn twee keer, ook met een bijbehorend hapje om de wijn-spijs te ervaren. Welke wijn vind jij de lekkerste?

Prijs: 22,50 per persoon, minimaal 8 personen

Bij minder dan 8 personen berekenen wij de prijs van 8 personen

Workshop genieten

Na de workshop proeven nieuwsgierig geworden? Geniet je ook zo van wijn en wat maakt het lekker? Ik ga op zoek naar de finesse van wijn en proef hierin de passie van de wijnmakers, unieke streken en mooie wijnlanden. Je krijgt 6 mooie unieke wijnen te proeven, vriendelijk geprijsd met diverse bijbehorende hapjes om de wijn-spijs te ervaren. Ga ook de uitdaging aan je smaak verder te prikkelen!

Prijs: 25,00 per persoon, minimaal 8 personen

Bij minder dan 8 personen berekenen wij de prijs van 8 personen

Workshop Franse wijnen

Ik 'neem je mee' door de beste Franse wijngaarden & streken in deze ‘wijntour’ door Frankrijk. Laat je verrassen en ervaar het bourgondische Franse leven.

Prijs: 27,50 per persoon, minimaal 8 personen

Bij minder dan 8 personen berekenen wij de prijs van 8 personen

Workshop duurzame wijnen

Bewuster wijndrinken, tegenwoordig is dit steeds meer mogelijk met diverse wijnen. Biologisch, biodynamisch, fair traide, ecologisch; zie je door de bomen het bos nog? Vindt de wijn die bij je past en proef hoe smakelijk en verrassend deze wijnen zijn!

Prijs: 30,00 per persoon, minimaal 8 personen

Bij minder dan 8 personen berekenen wij de prijs van 8 personen

Borrel en hapjes

Nog even gezellig naborrelen? Bij Proef & Plezier geen probleem. Boek een van onze borrelarrangementen met wijnen uit de workshop aangevuld met zoutjes en nootjes.
Of laat je verrassen door een kaasplankje van de IJsselpoort, een borrelplank met vleeswaren van slager Gelderblom of een ambachtelijke bitterbal.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?