Lachworkshop en wijnproeven

Lachworkshop

Lach, gier en brul bij je vrijgezellenfeestje, tijdens een hilarisch bedrijfsuitje of met familie en vrienden. Leer elkaar anders kennen, communiceer als groep effectief en ontspan: lachen is een bijzondere ervaring waarbij je gedachten op nul staan, je zet een stap uit je comfortzone en heb vooral heel veel lol! De workshop is geschikt voor iedereen en voor elke samenstelling van groep. Tijdsduur circa 1 uur.
Prijs € 25,00 per persoon, minimaal 8 personen

Mopperworkshop

Heerlijk even mopperen en zeuren, maar maak van een mopperbui een positieve lachbui! In een sessie van ongeveer 1,5 uur staan we stil bij wat mopperen met ons doet. Met diverse oefeningen kaarten we negatieve en positieve effecten van mopperen aan. Bewustwording en creativiteit combineren we met teambuilding en plezier. Uiteindelijk zullen we veel lachen met elkaar en ons moppergedrag een andere draai geven.
Prijs € 32,50 per persoon, minimaal 8 personen

Bente Adriaens is lachcoach en gaat voor ons deze workshop verzorgen. Bente wil de lach verspreiden in Nederland. En dat doet ze al sinds 2013.
Haar drive is dat spelen en lachen door volwassenen wat serieuzer genomen mogen worden. Ze gaat voor de serieus vrolijke noot. Vreugde en positieve energie is waar alles start! Lachen is gezond, goed voor je conditie, het maakt je gelukkig(er) en je ontspant. Vanuit dat uitgangspunt kan men zoveel (meer) bereiken. En daar draagt zij graag aan bij met de lach- en mopperworkshop.

Deze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een wijnproeverij of wijnworkshop

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?